Kralen.com > Interactief > Sieradenwedstrijden > Thema wedstrijden > Informatie

Informatie

Het blijft leuk om te zien hoeveel verschillende creaties gemaakt kunnen worden met dezelfde thema of artikelen. Kralen.com en CreaDream houden daarom regelmatig sieradenwedstrijden. Kort samengevat is het belangrijkste regel dat de creatie moet aansluiten op de thema. Hieronder kun je meer informatie vinden.

Wat houdt de wedstrijd in?

Het is de bedoeling dat je een ketting of armband maakt die aansluit op een thema. Voorbeelden zijn sprookjes, kerst of het oceaan.

Wat is het doel van de wedstrijd?

Het doel van de wedstrijd is dat er een leuke uitdaging is. Verzin bijvoorbeeld maar eens een leuke ketting die met sprookjes te maken heeft. Verder zullen de creaties van alle deelnemers te zien zijn op het internet. Op zo 'n manier wisselt iedereen ook ideeën met elkaar uit.

Hoe gaat de wedstrijd in zijn werk?

Eerst wordt er afgesproken waar de wedstrijd over gaat, bijvoorbeeld welke thema. Vervolgens is er een einddatum. Iedereen die mee wil doen moet voor het einddatum een duidelijke foto van het sieraad hebben verstuurd via een formulier.De dag erna kan er via het internet gestemd worden.

Wat zijn de regels van de wedstrijden?

 • Iedere deelnemer mag slechts één creatie inzenden.
 • De creatie moet duidelijk met de thema te maken hebben.
 • De foto moet zo natuurlijk mogelijk zijn. Het mag dus niet bewerkt zijn met mooie achtergronden bijvoorbeeld. Het sieraad moet uiteraard duidelijk te zien zijn.
 • Het moet een sieraad zijn, bijvoorbeeld armband, ketting of zelfs een set.
 • Je moet de foto uiterlijk voor de afgesproken datum versturen via een formulier.
 • Zolang iedereen kan stemmen staat er niet op de internetpagina vermeld wie het sieraad gemaakt heeft.
 • Zodra er niet meer gestemd mag worden staat er op de internetpagina wie het sieraad heeft gemaakt en hoe vaak erop is gestemd.
 • Het sieraad blijft eigendom van de ontwerper.
 • Kralen.com / Creadream behoudt zich het recht voor de foto's van de creaties voor commerciële doeleinden te gebruiken.
 • De 3 winnaars krijgen een waardebon cadeau van www.creadream.nl, namelijk een waardebon ter waarde van € 25,- , € 20,- of € 15,-.
 • Wij zullen het zeer op prijs stellen als de winnaars instructies over hen creatie naar ons mailt. Dit zal vervolgens onder vermelding van hun naam toegevoegd worden aan Kralen.com.

Kan ik uitslagen van vorige westrijden bekijken?

Ja, die vind je via het linkermenu.

Zie ook eventueel de sieradenwedstrijden van CreaDream:

Sieradenwedstrijd

Overzicht inzendingen

Overzicht producten

Millefiori (zomer 2006) Overzicht inzendingen Overzicht producten
Parels (begin 2007) Overzicht inzendingen Overzicht producten
Kinderkralen (zomer 2007) Overzicht inzendingen Overzicht producten
Natuurstenen (kunststof) (herfst 2007) Overzicht inzendingen Overzicht producten

Ok, ik wil meedoen! Wat is nu het thema?

Er is momenteel geen sieradenwedstrijd bij Kralen.com. Zodra er weer een nieuwe sieradenwedstrijd is zal dat vermeld zijn op www.kralen.com en in het maandelijkse nieuwsbrief.

© 2000 - 2023 Kralen.com - Alle rechten voorbehouden